×
Tervezés 3D Nyomtatás BIM +oktatás Lézer szkennelés

KÖZÉPÜLET TERVEZÉS

Az elmúlt 16 évben nagy tervezési tapasztalatot szereztünk több tervezési területen.

A lakó épületek mellett az egyházi, oktatási, egészségügyi, kulturális és egyéb tervezésekben is komoly referenciával rendelkezünk.

Több önkormányzatnak terveztünk és tervezünk a mai napig. Tetétlen, Báránd, Sáp, Bihartorda, Sárrétudvari, Szerep, Polgár, Hajdúsámson, Szakoly, Nyíracsád,  Nyíradony, Fülöp, Vámospércs, Bagamér, Álmosd, Újléta, Létavértes, Kokad, Monostorpályi, Konyár, Kismarja, Derecske, Mikepércs, Nagykálló, Kállósemjén, Vaja, Papos, Ököritófülpös, Szamosangyalos, Komlódtótfalu, Nagyecsed és Tiszacsege Önkormányzatok mind a referenciáink részét képezik.

A felsorolt településeken a polgármesteri hivataloktól, iskoláktól, óvodáktól, bölcsődéktől, a főterek tervezéséig minden önkormányzati épületre kiterjedő tervezési gyakorlattal rendelkezünk.


LAKÓÉPÜLET TERVEZÉS

A lakóház tervezésben legnagyobb referenciáink a Párizsi Udvar 2, Párizsi udvar 3, Arany és Széchenyi residence, illetve a Soproni Aranyhegy Lakópark kiviteli tervei. Ezen épületek mindegyike több mint 10.000 m2. Családi lakóházból és üdülő épületből több száz sikeres tervünk készült el.

HATÁRON KÍVÜLI TERVEINK

Magyarországon kívül más országokban is volt szerencsénk tervezni. Több, mint 5 évig terveztünk Szlovákiában. Kassa környékén több családi ház és idősek otthona, valamint egy lakópark tervezés is a nevünkhöz kötődik.

Romániában és Ukrajnában az összes Magyar Nagykövetség és Konzulátus állapotfelmérése volt a feladatunk.

Angliában két hotel épület belső átalakításához és bővítéséhez készítettünk koncepcióterveket, valamint lakóépületek átépítésében segédkeztünk.

Spanyolországban padel pályát és lakások belső átalakítását terveztük.

A legtávolabbi pont pedíg Teherán volt ahol Magyar Nagykövetséget terveztünk.

Jelenleg Horvátországba tervezünk pezsgőüzemet.


IPARI, MEZŐGAZDASÁGI LÉTESÍTMÉNYEK ÉS IRODAHÁZAK

Több ipari és mezőgazdasági létesítményt volt szerencsénk tervezni az elmúlt 15 évben. Ezek többségében raktárcsarnokok, gyártócsarnokok (papírgyár, fémipari gyártócsarnok, műanyag fröccsöntő üzem, homoktövis feldolgozó, hús feldolgozó, bor és pezsgő készítő, állat eledel készítő), állattartó telepek (sertés, szarvasmarha, juh, liba, strucc) épületei. Jelenleg egy kutatólaboratóriumon dolgozunk a Debreceni Egyetem megbízásából.

Elérhetőségeink

+ 36 20 519 5777
tamas@marcell-haz.hu

Céginformáció
4026 Debrecen Hunyadi János u.22